уторак, 30. март 2021.

Prah zemaljski

Moram napisati jedu malu korecjiu svima koji veruju da kada čovek umre sa se vraća u prah. To je samo delimično tačno, ali evo o čemu se radi. Sada ovo što pišem odnosi se samo na Božiju decu.

Naša duša, naša suština, bila je u Bogu pre nego smo došli na ovu zemlju, i zato postoji Jagnjetova Knjiga života, koja ima zabelešku o tome. Ali naša materijalna tela nisu bila u Bogu, već u zemaljskom prahu. Kada je Bog stvorio prvog Adama, On ga je najpre stvorio u Nebesima na sliku LOGOSA (Postanak 26;27). A onda ga je iz te slike, premestio na zemlju i dao mu zemaljsko telo od zemaljskog praha u Postanku 2. Svrha je bila da čovek kao Božija slika bude vladar zemlje kao što je LOGOS vladar univerzuma. I kada se desio čovekov pad u Edenu, smrt je ušla u čovečanstvo i ljudi su počeli umirati. I kada čovek umre, ili bolje rečeno USNI, evo šta se zapravo dešava.

Telo se vraća u prah iz kojeg je uzeto. Duh se vraća Bogu koji ga je dao. A duša koja je pod prolivenom Krvlju odlazi u Božije prisustvo pod Božiji oltar, gde čeka USKRSNUĆE da bi ušla u svoje PROSLAVLJENO TELO i vratila se na zemlju u Milenijumu da vlada sa Hristom 1000 godina (Otkrivenje 19).

O tome možete slušati u propovedi VERA!

A. Ž.

Нема коментара: